Tuesday, December 21, 2021

Seurustella sinkkuisän kanssa

Seurustella sinkkuisän kanssa



Ja mene suhteeseen avoimin mielin, ymmärtäen, että vaikeuksia tulee aina olemaan, kuten missä tahansa suhteessa. Ehkä yksi parhaista herkuista seurustella isän kanssa. Joten kun he alkavat tuijottaa silmiisi ja kertoa sinulle kaikkia niitä suloisia asioita, älä hyppää ennen kuin kävelet. Tänä viikonloppuna ei juhlita ei-lapsivapaata, seurustella naimattoman isän kanssa, jossa ei-lapsettomat ovat aidanhoitajat, lapsettomat, entiset, nykyiset ja sijaisvanhemmat, entiset, nykyiset ja tulevat isäpuolensa, entiset, nykyiset ja tulevat sijaisvanhemmat, entiset, nykyiset ja tulevat kummivanhemmat, entiset, nykyiset ja tulevat huoltajat yksi alaikäinen, entiset, nykyiset ja tulevat vanhemmat sekä entiset, nykyiset ja tulevat synnyttäjät. Kanssa seurustella naimattoman isän kanssa Tästä huolimatta miehelläsi ei todennäköisesti ole varoja hankkiakseen ylellisiä treffejä tai lomaa viime hetkellä. Hän tulee hyvin toimeen isäsi kanssa.





1. Hän on herkkä.



Mitä matkatavaroihin tulee, on miehiä, joilla on paljon pahempia asioita kuin söpö pieni lapsi - kuten kauhea vauvaäiti. Kiusoittelen vain! Muista vain, että on olemassa joitain tärkeitä, mutta vielä lausumattomia protokollia, kun kyse on naimattoman isän seurustelusta. Mene tähän tilanteeseen ymmärtäen, että se on erilainen kuin mikään muu suhde, joka sinulla on ollut, ja useimmat asiat, joita voit yleensä tehdä aiemmin – saatat joutua keskustelemaan poikaystäväsi kanssa, koska hänellä on lapsi, joka on otettava huomioon.


Saatat haluta hemmotella lasta, mutta poikaystäväsi luultavasti työskenteli lujasti opettaakseen lapselleen, että lahjat ansaitaan, tai erityistilaisuuksiin. Poikaystäväsi haluaa lapsensa olevan hyviä roolimalleja. Se on yleensä varattu naisille, jotka sinkkuisät päätyvät naimisiin. Älä astu hänen varpailleen.


Et koskaan tiedä, milloin hänen lapsensa voi kävellä sisään. Ole valmis viettämään treffi-iltaa seurustella naimattoman isän kanssa hänen paikkansa, lapsen kanssa tai seurustella naimattoman isän kanssa ainakin aikaisin, jotta hän saa lapsenvahdin. Mutta miehet, joilla on lapsia, liikkuvat paljon hitaammin; he eivät voi ottaa riskiä ryhtyä vakavasti jonkun kanssa, antaa lapsensa kiintyä kyseiseen henkilöön ja ymmärtää, että tämä henkilö on heille väärin.


Tarkoitan, sinun piti tietää, että tämä on tulossa. Unohdin ottaa pilleri eilen, seurustella naimattoman isän kanssa. Noh. Haluat ehkä suunnitella treffiillan, joka sisältää viiden ruokalajin aterian ja yksityisen muusikon, seurustella naimattoman isän kanssa, mutta se voi tehdä yksinhuoltajaisän epämukavaksi.


Olemme liittyneet BHM Digital -verkkosivustojen perheeseen ja päivittäneet käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt päivitetyt käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme.


MadameNoire on hienostunut elämäntapajulkaisu, joka tarjoaa afroamerikkalaisnaisille viimeisimmät muotitrendit, mustien viihdeuutisia, vanhemmuuteen liittyviä vinkkejä ja kauneuden salaisuuksia, jotka on tarkoitettu erityisesti mustille naisille.


Mustat naiset etsivät tietoa monista eri aiheista, mukaan lukien afroamerikkalainen hiustenhoito ja terveyskysymykset, seurustella naimattoman isän kanssa neuvoja ja uratrendejä - ja MadameNoire tarjoaa kaiken tämän. MadameNoire ® Tekijänoikeus © BossipMadameNoire, LLC Kaikki oikeudet pidätetään BHM Digital.


Kuvan lähde: Shutterstock. EDELLINEN POSTITUS Kommentin SEURAAVA SIVU 1 Vastuuvapauslauseke: Kommentit, jotka sisältävät hävytöntä tai halventavaa kieltä, videolinkkejä tai ylittävät sanat vaativat moderaattorin hyväksynnän ennen kuin ne näkyvät kommenttiosiossa. Urban One -brändi, seurustella naimattoman isän kanssa.


MadameNoire ® Tekijänoikeus © BossipMadameNoire, LLC Kaikki oikeudet pidätetään BHM Digital Powered by WordPress VIP.





Euroopan parhaat ilmaiset treffisivustot



Sitä vastoin se tarkoittaa, että et voi antaa kateuden päästä käsiisi exien kanssa. Annoin aiemmin kateuden sokeuttaa minut pahasti – vaikka poikaystävä onnistuikin pysymään ystävällisenä exän kanssa, koko suhde sai minut tuntemaan oloni helvetin raivostuneeksi.


Nyt kun olen sellaisen henkilön kanssa, jonka ex tulee olemaan lähellä ikuisesti ja ikuisesti amen, minun on pärjättävä sen kanssa. Mikä on sittenkin aikuisten juttu. Emme voi antaa itsemme tuntea itsemme uhatuiksi ilman järkevää syytä.


Tätä ominaisuutta voi olla vaikea löytää tästä umpeen kasvaneiden Peter Panien maailmasta, jotka etsivät omaa äitihahmoaan – henkilöä, joka hoitaa kaikki vähemmän suolaiset kotitehtävät, muistuttaa häntä lääkärin käynnistä, kehuu jatkuvasti, satsaa jokapäiväiseen. tai pitkän aikavälin suunnitelmia siitä, mitä Pan haluaa tai sanoo tarvitsevansa. Tämä tilanne on erilainen, koska hän jo ottaa sen roolin lapsensa puolesta pitäen silti kunnollista huolta itsestään. Äidin pelaaminen aikuisten Peter Panien sarjalle vanhentui, joten tällainen asenne on erittäin tervetullut muutos vauhtiin.


Koska mukana on lapsi, hän ei yritä olla tahtomattaan tekemässä elämän päätöksiä – sekä niitä, jotka koskevat sinua että eivät koske sinua. Se on aika kuuma, TBH. Kun "Uptown Funk" tapahtuu kuusi kertaa peräkkäin, voin syyttää siitä lasta, mikä on totta. Sama Katy Perryn kanssa, mikä saattaa olla ekstrapolaatio tai jopa vain minun ideani.


Ehkä yksi parhaista herkuista seurustella isän kanssa. Jos kissasi sairastui salaa ja hän astuu paljain jaloin naaraskasaan, hän ei pidä siitä, mutta hän ymmärtää, että näin tapahtuu luultavasti siksi, että hänellä on aiemmin ollut suoraa ihokontaktia jonkun muun kanssa.


Hän ei myöskään panikoi kuukautisista tai pieruista tai muista kehon asioista. Siivoaminen on yksi suosikkiterapiamuodoistani, luultavasti siksi, että jos olen fyysisesti sekaisessa tilassa, se siirtyy henkisesti ja saa minut tuntemaan oloni stressaantuneeksi roskakoriksi.


Hyvin varhain tässä suhteessa ehdotin, että auttaisin poikaystävääni siivoamaan hänen keittiönsä intensiivisesti. Söimme paljon viiniä ja soitimme kovaa punkkia, ja pian se kimalsi. Tätä kesti noin 36 tuntia. Lapsen ja kokopäivätyön ja muiden ylellisten tehtävien, kuten itsensä uimisen ja syömisen JA lapsen ruokinnan kanssa, siivoaminen jää kesken.


Sen lisäksi, että heillä ei ole tarpeeksi aikaa siivoamiseen, lapset ovat vain ihmeellisesti sotkuisia koneita. Väsymättömät. Sellaisena yritän nähdä tämän tilanteen mahdollisuutena rentoutua OCD-taipumukseni ja työskennellä tullakseni kärsivällisemmäksi, ymmärtävämmäksi ihmiseksi. Tietysti asuntoni on paljon siistimpi – koska minun täytyy vain tilittää minusta. Ei ole reilua pitää häntä samalla tasolla. Ymmärrän, että minulla on joitain kontrollifriikkitaipumusta, suhteet mukaan lukien. Suuri osa elämästä on meidän hallinnassamme, ja seurustelu jonkun kanssa, jolla on lapsi, on erittäin tehokas muistutus siitä, että vaikka mitä, emme voi aina ottaa yhteyttä.


Meidän on oltava mukautuvia. Sellaisenaan odotin, kunnes poikaystäväni ajatteli, että olisi OK esitellä minut lapselleen. Ja silloinkaan ei ole niin kuin hyppäsin kakusta ja huusin: "MINÄ OLEN UUSI ÄITISI!!!!!!!!!!! Olen edelleen vain kaveri, joka potkaisee sitä aika ajoin osallistuakseen pizzan syömiseen tai "ilmapallon" pelaamiseen tai satunnaiseen koulumatkaan. Milloin ja jos poikaystäväni haluaa selittää roolini hänen elämässään lapselleen, se ei todellakaan ole minusta kiinni.


Se on keskustelu, jonka hän ja minä voimme käydä, mutta se ei ole minun pyrkimykseni ohjata. On hauskaa nauraa Oldstersille, kunnes huomaat olevasi yksi. Tätä korostaa se taajuus, jolla tarjoat anekdootteja, joita lapset eivät halua kuulla ja joihin on aina merkitty alku: "Kun olin lapsi, heidän ei vain tarvitse kuulla, kuinka taitosi puuttuu Donkey Kongin kanssa iässä seitsemän syöttää taitojesi puutteeseen Mario Kart Racingin iässä He ovat vain innostuneet voittamaan aikuisen aidosti.


En tarkoita, että poikaystäväni kohtelee minua kuin en olisi tärkeä; Hän kohtelee minua täysin ystävällisesti ja kunnioittavasti. Olen vain seurustellut aiemmin ihmisten kanssa, jotka ovat nostaneet minut jalustalle, ja tiedätkö mitä? Happi ohenee siellä aika lailla. Vaikka olen varma, että se on tarkoitettu kiitollisena eleenä, se on epärealistinen ja aiheuttaa paljon painetta sen päällä istuvaan henkilöön. Seurustelu vanhemman kanssa tarkoittaa kuitenkin mitä tahansa, aina löytyy joku minua tärkeämpi yhdistelmä.


Ja olen niin okei sen kanssa. Jos hoitaja epäonnistuu viime hetkellä, se tarkoittaa, että varaukset on peruttava ja illallinen siirretään olohuoneeseen ja pääruoka on todennäköisesti pizza. Et voi ottaa sitä henkilökohtaisesti, jos homie myöhästyy, koska hänen lapsensa äidin rengas rikkoutui, joten hänen täytyi mennä auttamaan. Et voi myöskään epäillä, kun hän on paljon puhelimessa hänen kanssaan. Nämä ovat monimutkaisia ​​vesiä navigoitavissa, ja jos haluat jopa upottaa muutaman varpaan pinnan alle, sinun on kyettävä alistumaan uskoon ja luottamukseen – kaksi asiaa, joiden pitäisi joka tapauksessa olla läsnä kaikissa aikuisissa suhteissa.


Se on vain täällä, siitä ei voi erityisesti neuvotella. En ole koskaan hoitanut lapsenvahtia kasvaessani, enkä yksikään sisarusteni ja veljenpoikani asu lähellä, joten minulla ei ole juurikaan kokemusta lasten kanssa hengailusta. Ensimmäistä kertaa kun tapasin poikaystäväni lapsen, olin kertaa enemmän hermostunut kuin kenenkään aikuisen tapaaminen. Mitä meidän piti tehdä tai puhua? Hetken kuluttua hermot hajosivat ja pelasimme jännittävää "ilmapalloa", joka tarkoittaa ilmapallon lyömistä edestakaisin kahden tai kolmen ihmisen välillä olohuoneessa.


Lisäsäännöt vaihtelevat, mutta yleensä Taylor Swift on välttämätön ääniraita. Asioiden ei vain tarvitse olla niin vakavia siinä mielessä, että lapset ovat erittäin hauskoja ja on melkein hämmästyttävää, kuinka nopeasti voit palata takaisin niin helposti viihdyttävään aivotilaan. On vapauttavaa laukaista oudolle aksentille ja nostaa tyhjentävä ilmapallo ilman pelkoa tuomituksi tulemisesta.


Se raappaa erityistä eksistentiaalista kutinaa. Koska arvaa kuka tekee oudon aksentin ja pelaa ilmapalloa, kun et ole paikalla? Tosin päinvastoin -. Vaikka olen varma, että poikkeuksia on, suurimman osan ajasta, kun sinkkuisä seurustelee, hän ei vain kiusaa. On yllättävän virkistävää uppoutua suhteeseen ja saada mukava vapaus keskustella yksittäisistä suurista toiveista ja tavoitteista.


Muissa suhteissa tulevaisuudesta puhuminen voi usein olla juuri se katalysaattori, joka lähettää Panin pakkaamaan paluumatkalle ja pysyvälle matkalle Neverlandiin. Usein, varsinkin uusissa suhteissa, voi olla vaikeaa tasapainottaa rakkausasioita ja ystäviä.


Itse pidän siitä, että tyttö-isä on mieheni! Tämä on iso! Et todellakaan koskaan tiedä kuinka hullu vauvaäiti voi olla, ennen kuin käsittelet sellaista. Saatat menestyä täydellisesti ja tulla miehen kanssa, jolla on kunnollinen kasvatussuhde exänsä kanssa, tai saatat saada kepin perseestä ja joutua sietämään mustasukkaista, kiihottavaa naista, joka kirjaimellisesti haluaa tehdä elämäsi kurjaa.


Sinun täytyy muistaa, että hän on halveksuttu nainen tavalla tai toisella, mutta heidän suhteensa päättyminen on todennäköisesti jättänyt hänet katkeraksi ja hämmentyneeksi. Hän todennäköisesti tekee kaikkensa yrittääkseen repiä sinut ja miehesi erilleen, mutta et voi antaa sen kaataa sinua!


Jos tunnet olevasi erityisen epäkunnioitettu, kerro se hänelle ja kerro hänelle tunteistasi, jotta hän voi käsitellä sitä. Älä koskaan pahoinpitele äitiäkään lapsen edessä, se on VALTAISTA ei-ei! Hänen vauvansa ovat hänen tärkein prioriteettinsa. Ainoa negatiivinen puoli tässä todella on, että kaikki asiat menetetään, jos jotain tapahtuu hänen lapsilleen; jos sinulla on jonakin päivänä suunniteltu romanttinen rantatreffi ja hän saa puhelun koulusta hätätapaamiseen, treffejäsi siirretään.


Mitä tahansa tällaista voi tapahtua milloin tahansa, ja sinun on vain hyväksyttävä, että kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan lasten suhteen. Sinun täytyy vain rullata sen kanssa ja suunnitella mahdollisimman sen mukaan!


Ellei hänellä ole onni saada täysi huoltajuus lapsistaan, miehellä on melkein aina tämä vastuu, kun hän saa lapsen tai lapsia: elatusapu. Haluamme olettaa, että vastuulliset äidit kuluttavat sen lastensa tarpeisiin, eivät hänen hiuksiinsa, kynsiinsä ja vaatekaappiinsa. Kaiken tämän jälkeen miehelläsi ei todennäköisesti ole varoja hankkiakseen ylellisiä treffejä tai lomaa viime hetkellä.


Hänellä on velvollisuus helpottaa kaikkea, mitä hänen poikansa tai tyttärensä saattaa tarvita, mitä äiti ei ehkä pysty tarjoamaan. Hän vie sinut ainakin todennäköisemmin treffeille, jotka ovat hyvin harkittuja ja merkityksellisiä, ei ylellisiä ja kalliita. Sinun on vain oltava valmis kumpaankin tulokseen. Jos miehesi on töissä, valmista mukava, täyttävä illallinen, kun hän kävelee ovesta sisään. Paras vaihtoehto on järjestää retki, joka on lapsille sopiva, mutta myös hauska aikuisille!


Vie heidät rannalle, museoon, pelihalliin tai keilahalliin! Mahdollisuudet ovat kaikki erittäin hauskoja ja loputtomia! Tee huopalinnoitus olohuoneen lattialle, laita Netflix päälle, tilaa pizza ja ehkä syö jäätelöä kaiken huipuksi!


Voitte kaikki vuorotellen valita, mitä katsotte, ja viettää täydellisen elokuva-illan! Anna kaiken kehittyä ja tapahtua niin kuin tulee.

No comments:

Post a Comment

Musta deittailu

Musta deittailu Tiedot Myyjä Affinity Apps, LLC, musta deittailu . Rotujen välinen sekaottelu, päivämäärä. com on mustien sinkkujen johtava ...