Tuesday, December 21, 2021

Seurustella nuoremman miehen kanssa

Seurustella nuoremman miehen kanssa



Lopulta, seurustella nuoremman miehen kanssa, nämä ovat vain ohjeita ja vinkkejä seurustella nuoremman miehen kanssa seurustele nuorempien miesten kanssa, mikä auttaa sinua päättämään, haluatko aloittaa seurustelun nuoremman miehen kanssa vai suunnitteletko jotain, joka on pitkäkestoista hänen kanssaan. Pidin siitä kuitenkin, koska minusta tuntui, ettei minun tarvinnut luottaa häneen missään. Nautin itsevarmasta asenteesta, ja vanhemmilla naisilla on ehdottomasti ylivoima tällä alueella. Käytä tätä tilaisuutta sanoaksesi kyllä ​​useammille asioille. Valtojen epätasa-arvoon voi liittyä paljon epävarmuutta ja väärin kohdistettua vihaa, joten muista puuttua ongelmaan, kun se tulee esiin.





Johtopäätös:



Oletko harkinnut seurustelua nuoremman miehen kanssa?? Rakastutko yhteen? Lue hyvät ja väärät puolet tietääksesi, oletko valmis tapailemaan nuorempaa miestä. Toisin sanoen viisi tai seitsemän vuotta nuorempia naisia ​​lyövät miehet ovat yleisesti hyväksyttyjä, kun taas vanhempi nainen seurustelee nuoremman miehen kanssa on melko outoa.


Viime aikoina kuitenkin, kun naiset ovat sosiaalisempia, seurustella nuoremman miehen kanssa, henkisesti ja seksuaalisesti vapaita, jotkut ovat alkaneet jättää huomioimatta sosiaaliset ennakkoluulot harventamalla nuorempia miehiä, joskus 5–7 vuoden ikäero heidän ja heidän kumppaninsa välillä.


Mutta kohteleeko vanhempi nainen nuorempaa miestä huonosti? Mitä sinun pitäisi tietää nuoremman miehen seurustelusta, on se, että heillä on yleensä enemmän fyysistä energiaa, seurustella nuoremman miehen kanssa. Vaikka energiatasoissa on vähän eroa vuoden ikäisen ja vuoden ikäisen, vuoden ikäisen ja vuoden ikäisen välillä, jos ylität varhaisen s:n, näet joitain merkittäviä eroja.


Useissa tutkimuksissa on yleisesti hyväksyttyä, että miehet ikääntyvät hieman nopeammin kuin naiset, joten jos olet nainen hänessä seurustella nuoremman miehen kanssa joka on keskimääräistä parempi, saatat huomata, että miehet voivat vanheta tai hieman vanhemmat eivät pysy perässäsi.


Noin viisi vuotta nuorempi mies saattaa pystyä tekemään niin monta kierrosta makuuhuoneessa kuin haluat ja ehkä enemmän taipuvainen lähtemään kaduille nopeaan juoksuun useammin! Vastuuvapauslauseke: Hyväkuntoisille vanhemmille miehille olemassaolosi tunnustetaan - tämä on vain yleistetty! Vanhemmilla miehillä on usein velvollisuuksia, kuten lapsia tai stressaavaa työtä, mutta mitä nuoremmaksi tulet, sitä epätodennäköisemmin nämä elämän osa-alueet ovat.


Hänen miehensä, jolla on vähemmän velvollisuuksia töissä, saattaa todennäköisemmin vastata spontaaneihin treffipyyntöihin tai lähteä aikaisin viikonloppumatkalle huolehtimatta siitä, mitä hän jätti jälkeensä toimistoon. Hän ei ehkä ole vielä ostanut taloa, johon kuluu aikaa ja energiaa.


Jos mies, jonka kanssa olet, on sinua muutaman vuoden nuorempi, seurustella nuoremman miehen kanssa, jos sinulla on vähemmän kokemusta parisuhteesta kuin hänellä, hän ei todennäköisesti ole seurustellut vakavasti. Vanhemmat miehet ovat usein kyynisiä suhteissa yleensä, vaikka he silti haluavatkin toveruutta. Jotkut saattavat olla varsin epäluuloisia sinua kohtaan ja odottavat sinun tekevän jotain, mitä ex teki tai ei juurikaan panostanut suhteeseen kuten he tekivät aiemmin, joten näyttää siltä, ​​että he eivät ole kovin kiinnostuneita.


Varmistaakseen, että olet edelleen tyytyväinen suhteeseen, hän voi tarjota sinulle erityispalveluksia makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella, ostaa usein lahjoja, seurustella nuoremman miehen kanssa, ja laula ylistystäsi kaikille, joita hän kohtaa. Nuoremman miehen haittana on, että hän saattaa olla vähemmän kypsä kuin sinä. Tämä ero suositeltavissa toimissa ei kuitenkaan ole seurustella nuoremman miehen kanssa olla sopimuksen katkaisija.


Niin kauan kuin hän ei kalusta olohuonettasi oluttölkeillä, pizzalaatikoilla ja pelikonsolilla tai nolaa sinua julkisesti, suhde seurustella nuoremman miehen kanssa edelleen töitä.


Loppujen lopuksi voit käyttää peliaikaasi tehdäksesi jotain, josta pidät. Vaikka he ovat yleensä vähemmän kyynisiä, miehillä, joilla ei myöskään ole kokemusta parisuhteesta, on yleensä negatiivinen puoli.


Kaveri, jolla on vähän kokemusta parisuhteesta, ei ehkä osaa käsitellä konflikteja asianmukaisesti. Hän osaa puhaltaa seurustella nuoremman miehen kanssa riidan aikana tai erimielisyyden jälkeen antaa kylmä olkapää sen sijaan, että yrittäisit tehdä asiat rauhallisesti ja ajoissa. Riippuen siitä, kuinka monta kilometriä hän on rakentanut suhteistaan, Hän voi pyytää sinua opettamaan hänelle asioita sängyssä.


Tietysti, jos pidät siitä, lisää voimaa sinulle! Jos olet nuoremman miehen kanssa, joka on vielä koulussa tai on juuri valmistunut, hänellä ei ehkä ole työtä tai ainakaan sellaista, joka antaisi hänelle mahdollisuuden elättää koko sydämestään.


Töissä viettämän ajan puute tekee hänestä enemmän käytettävissäsi kanssasi vietettävään aikaan, mutta vietät suurimman osan öistäsi halaillen television edessä, koska hänellä ei ole rahaa maksaa kalliista datasta. Jonain päivänä hän saa paremman työpaikan, ja sinä voit taas nauttia elämän kauniista. Jos hän ei näytä ottavan mitään askelta kohti vakaata uraa, et ehkä harkitse jatkamista. Vaikka tämä erityinen yhdistelmä on yleistymässä, etenkin nuoremman sukupolven keskuudessa yleensä, jotkut perinteisyyden kannattajat uskovat edelleen siihen seurustella nuoremman miehen kanssa miehen tulee olla vähintään yhtä vanha kuin hänen kumppaninsa.


Vanhempasi seurustella nuoremman miehen kanssa isovanhemmat voivat olla yllättyneitä tai jopa järkyttyneitä huomatessaan, että ystäväsi on sinua nuorempi. Sinun ei tietenkään tarvitse ilmoittaa hänen tarkkaa ikää, kun esittelet hänet perheellesi, mutta ehkä sinut löydetään, varsinkin kun hän näyttää näkyvästi nuoremmalta. Jos sinulla on vahva side hänen kanssaan, sen ei pitäisi olla iso juttu. Ja sellainen suhde seurustella nuoremman miehen kanssa kestää hieman opposition ulkopuolella ei välttämättä ole sellainen, jota kannattaa pitää.


Uskotko, että tämä tieto antaa sinulle mahdollisuuden lähteä ulos nuoremman miehen kanssa? Se ei ole niin tärkeä kuin yhteiskunta on tehnyt aiemmin – se vaatii vain muutaman pienen säädön sinulta ja luultavasti muutaman.


Jos sinulla on jokin yllä kuvatuista ongelmista nuoremman miehesi kanssa. Nappasit raakatimantin. Toisaalta ilman etuja sinulla voi olla mätä muna, joka käyttäytyy samalla tavalla iästä riippumatta.


Viime kädessä nämä ovat vain ohjeita ja vinkkejä nuorempien miesten seurustelemiseen, jotka auttavat sinua päättämään, haluatko aloittaa seurustelun nuoremman miehen kanssa vai suunnitteletko jotain, joka on pitkäjänteistä hänen kanssaan. Ajattele sitä ja muista, että loppujen lopuksi onnellisuutesi ja rakkauselämäsi ovat tärkeitä, eivät tyhjiä mieliä ja kohotettuja kulmakarvoja!


com aviopareille tarkoitettu kurssi on erinomainen resurssi, joka auttaa sinua selviytymään avioliiton haastavimmista puolista. Ota kurssi. Avioliittoneuvoja. Naimisiinmeno Avioliittoa edeltävien lupausten valmistelu KATSO KAIKKI. Naimisissa elämä Seksi-elämä Suhde Romanssi KATSO KAIKKI. Avioliitto Apua Avioero Ero Uskottomuus KATSO KAIKKI. Avioliittokilpailut Avioliittolainaukset Videot. Avioliittokurssi Tallenna avioliittoni Ennen avioliittoa -kurssi KATSO KAIKKI.


Etsi terapeutti, seurustella nuoremman miehen kanssa. Etsi terapeutti, seurustella nuoremman miehen kanssa. Meistä Ota yhteyttä Kirjoita meille Mainosta kanssamme © Copyright Kaikki oikeudet pidätetään. Kirjailija: Rachael PaceExpert Blogger, seurustella nuoremman miehen kanssa. Jaa Facebookissa. Jaa Twitterissä. Jaa Pintrestissä. Jaa Whatsappissa. Tässä artikkelissa. Jaa tämä artikkeli Jaa Facebookissa. Haluat onnellisemman, terveellisemmän avioliiton?


Rachael Pace Expert Blogger. Rachael Pace on tunnettu suhdekirjailija, joka liittyy avioliittoon. Hän tarjoaa inspiraatiota, tukea ja voimaannuttamista motivoivien artikkeleiden ja esseiden muodossa. Rachael nauttii rakastavien kumppanuuksien kehityksen tutkimisesta ja on intohimoinen kirjoittaa niistä. Hän uskoo, että jokaisen tulisi jättää tilaa rakkaudelle elämässään ja rohkaisee pariskuntia työskentelemään haasteiden voittamiseksi yhdessä.


Lisää tästä aiheesta. Parisuhde piristä päivääsi söpöillä parisuhdemeemeillä kumppanillesi, Sylvia Smith. Seksikkäitä parisuhteen tekstejä hänelle villiintymiseen Sylvia Smith. Suhde Terveiden perhesuhteiden säilyttämisen tärkeys Hyväksynyt Milica MarkovicPsykologivalmentaja MA.


Suhde Mitä on avioliitto? Paras hauska parisuhdeneuvonta: Huumorin löytäminen sitoutumisesta Sylvia Smith. Viimeisimmät artikkelit. Suhde Mitä tehdä, kun tuntuu, että kipinä on poissa. Mranalini Singh. Suhde Pitkän matkan suhteen 10 vaihetta, Mike Jones.


Suhde 15 vinkkiä kestävien ihmissuhteiden rakentamiseen Sylvia Smith. Fyysinen läheisyys vahingoittaa suhdettasi - Sonia ZilbermanCoach. Romantiikkaa 80 rakkausilmoitusta tietylle henkilölle Sylvia Smith. Perhe Kuinka toimia työnarkomaanin aviomiehen kanssa: Sylvia Smithin 10 vinkkiä. Rachael Pace: 15 askelta yksinhuoltajavanhemmille vauvan taloudellisen suunnittelun aikana.


Fyysinen läheisyys 25 tapaa miellyttää miestäsi Sylvia Smith. Rakkaus 15 tapaa oppia kuinka syvä on rakkautesi Sylvia Smith. Raskaus Kuinka käsitellä raskauden mielialan vaihteluita Dema Sawaqed. Saatat pitää myös. Fyysinen läheisyys Kuinka usein avioparit harrastavat seksiä? Fyysinen läheisyys Miten seurustella nuoremman miehen kanssa Parempaa seksiä avioliitossa Rachael Pace. Suosittuja aiheita avioelämästä. Rakkaus Läheisyys Viestintä Rahoitus Avioliitto Fitness Emotionaalinen läheisyys Romanssi suhde Fyysinen läheisyys Vanhemmuus Raskaus Perhe Samaa sukupuolta Avioliitto Koronavirus Seurustella nuoremman miehen kanssa 19 horoskooppimerkkiä lahjaideoita seksuaaliterveys.





kristitty deittailu sinkku



Hän on syvällinen ajattelija, erittäin syvällinen eikä pidä yhteyksistä tai mistään muusta, mikä tuhlaa hänen aikaansa. Hän on niin mukana henkilökohtaisessa kehityksessään, että on ihme nähdä, kuinka hänestä tulee entistä enemmän sitä mitä hän on. Kun katson taaksepäin oman ikäisiäni tai vanhempia miehiä, en ollut koskaan tuntenut mitään mainitsemistasi asioista, Adam.


The … Lue lisää ». Olen 58-vuotias leski, naimisissa 32 vuotta ja olen löytänyt itseni yllättävästä suhteesta miehen kanssa, joka oli Hän oli takaa-ajo ja oli jotenkin säälimätön, joka tiesi jotenkin tarkan yhdistelmän siihen, mitä luulin olevan lukittu huone.


Kiitos kirjeestäsi. Olen 59-vuotias nainen ja minulla on 29-vuotias kiinnostunut. Kiitos, että annoit minulle rohkeutta. Kuinka hullu olenkaan. Olin naimisissa 34-vuotiaana ja järjestin itselleni vuoden treffit vanhemmille miehille, mutta mitään ei todellakaan tapahtunut En etsinyt 29-vuotiasta, kun minulla on häntä vanhempia lapsia, mutta sattuu.


Rakastan tätä! Minäkin olen 58 ja tapasin juuri suloisimman 25-vuotiaan miehen! Kiitos, olen 49 ja ystävieni jahtaamassa minua, 23-vuotias poika. Tapasin hänet lähes vuosi sitten, ja viime kuukausina meistä on tullut läheisiä ystäviä. Ajattelin, että hän vain flirttaili ja kiusoitteli minua. epävarma.. hän ajoi minua takaa.. ja hän on ystäväni poika. Tunnen todella syyllisyyttä… mutta en ole varma mitä tehdä asialle..


pitäisikö minun lopettaa se?? Kuten melkein liikaa… anna minulle neuvoja. Mikä on päivitys, Sandy? Haluan tietää uteliaat mielet. sanoisin että lopeta. Mutta kuka tietää! Kuulostaa erittäin hauskalta! Tätä etsin. Olen 60-vuotias ja 32-vuotias oli kiinnostunut. En edes tiennyt, että hän oli kiinnostunut.


Hän jahtasi minua kovasti. Siitä on vasta viikko, mutta vau.. Energiaa. Olin ollut sinkku avioerostani 16 vuotta sitten, joten halusin nähdä, oliko tämä totta vai okei.


Kiitos kaikille kokemusten jakamisesta. Se auttaa minua niin paljon. Tyypillinen milleniaali siis. Olen harrastanut satunnaista seksiä nuorempien miesten kanssa ja nauttinut siitä perusteellisesti, heillä on niin paljon energiaa ja kestävyyttä. Anna minulle nuorempi mies milloin tahansa! Onnea sinulle. Lol en koskaan odottanut sitä.


Mutta odotin neljättä treffejä nukkuakseni hänen kanssaan. Luettuani tämän tältä päivältä en tule koskaan tuntemaan syyllisyyttä seurustelemaan tämän miehen kanssa. Olen 47 ja hän on, olemme seurustelleet 5 kuukautta. hän saa minut tuntemaan oloni niin hyväksi. Koska se on ensimmäinen kerta, kun seurustelen nuoren miehen kanssa, en edes kadu sitä.


hän työskentelee ja on erittäin tukeva. vau...sama ikäero miehelläni... seurustelemme vasta 2 kuukautta… ja vaikka meillä onkin tiukkoja harjoituksia…. ei yhdyntää vielä... hän haluaa sen olevan erityinen…. Sama täällä. Hän tarjosi alussa sitoutumattomuutta. Aluksi epäröin, mutta suhteemme on tervein verrattuna entisiin samanikäisiin ex-poikaystäviini.


Sama hänen kanssaan. Tässä kuussa, elokuussa, ensimmäisenä vuotenamme, hän avautui; hän harkitsee siirtymistä seuraavalle tasolle todellisen sitoutuneen suhteen. Sanoin hänelle, että jos meillä molemmilla on epäilyksiä, meidän ei pitäisi nousta tälle tasolle.


Lyhyt tausta, tunnen hänen perheensä. Minut on sovitettu hänen ikäisteni serkkujensa ja jopa hänen isänsä ja setänsä kanssa. Hänen perheensä yhdistää hänet hänen ikäisiinsä tyttöihin. Lyhyesti sanottuna me… Lue lisää ». Seurustelin parin kuukauden ajan upean miehen kanssa, joka oli 11 vuotta minua nuorempi 25 vs 36.


Aluksi hän oli superihastunut minuun, käyttäytyi kuin olisimme yhdessä, vei minut viettämään aikaa ystäviensä kanssa, käyttäytyi kuin hän ihaili minua ja voit nähdä, että hän yritti käyttäytyä kypsemmin ollakseen enemmän minun tasollani. Lopulta muutin pois, mutta halusin nähdä hänet kaukaa, kunnes päätimme mitä tehdä seuraavaksi.


Andrews ja Edinburghin yliopisto Skotlannista havaitsivat, että naiset ovat menettäneet 90 prosenttia munasoluistaan ​​30-vuotiaana ja että heillä on vain noin 3 prosenttia jäljellä 40-vuotiaana. Se kuulostaa kauhealta tekosyyltä hänen rikkoa. kanssasi.


Nämä kommentit ovat juuri sitä, mitä tarvitsin, jotta tämän nuoren komean 28-vuotiaan äskettäin tapaaman muodon kehittyminen jatkuisi. Olen 42-vuotias ja hän on ollut se raitista ilmaa, jota kaipasin. Vastustin sitä aluksi, koska hän on iältään niin lähellä poikaani, että se tuntui oudolta. He jakavat jopa tarkan syntymäajan. Olen 47-vuotias ja aloin juuri seurustelun 27-vuotiaan kanssa, vain muutaman vuoden omia lapsiani vanhemman. Olin kyllästynyt siihen, että minun ikäiseni naimisissa olevat miehet lähestyivät minua, ja he olettivat, että koska olen sinkku, kaipaisin epätoivoisesti heidän ontuvaa huomiotaan.


Kaikki nämä tarinat ovat niin inspiroivia! Meillä on samanikäisiä lapsia, menimme naimisiin ensimmäisissä avioliitoissamme täsmälleen samana vuonna. Seksi on tunnelmallista! Se sanoi, että monet kaverit eivät ole kiinnostuneita lapsista, joten se, että paine on pois … Lue lisää ».


Asun itse asiassa nuoremman, paljon nuoremman miehen kanssa. Emme voisi olla paremmin yhteensopivia niin monissa lentokoneissa. Olen hyvin paljon elää ja antaa elää, elinvoimainen, täynnä energiaa, enemmän kuin hän ahahahah.


Rakastamme samoja elokuvia, musiikkia, olen kunto-ohjaaja, joten nuorempana hän kuunteli tavaraa, jota käyttäisin kuntotunneillani, hienoa tavaraa!!!


Olemme molemmat fitnesspähkinöitä ja terveellistä syömistä… Lue lisää ». High on minulle vähän liikaa, teen joskus, mutta en joka päivä tai viikonloppuna treenaamme yhdessä ja hän on sielunkumppanini. Positiivinen näkökulma luettavaksi. Olin raskaana 41-vuotiaana! Valitettavasti me erosimme. Hänen halunsa juhlia kasvoi perhevelvoitteiden kasvaessa. Hän lomaili ulkomailla joka vuosi, kun poikani on asunut pubista tulleiden kavereiden kanssa. Ensimmäisellä perhelomallamme - leirintäalueella Dorsetissa - hän työskenteli kaksi ensimmäistä päivää.


Hänestä tuntui, että hänen täytyi kasvaa liian nopeasti aikuiseksi, ja hän toimi näin joka viikonloppu ja kaksi viimeistä… Lue lisää ». Minulla oli ongelmia tyttäreni kanssa hänen elämäntapansa ja hänen tekemiensä typerien päätösten vuoksi. Hän seurustelee löysäjän kanssa, ja minä itse asiassa yritin saada tyttäreni seurustelemaan tämän miehen sijaan. Se ei toiminut minun etuni lol.


Siitä kaikki alkoi. Muutaman treffin jälkeen hän kertoi minulle olevansa kiinnostunut ja jopa luuli ajatukseni ja periaatteeni olevan sitä vastaan. Luovuin. Hei, olen kamppaillut ikäeron kanssa, joka minulla on näkemäni miehen kanssa. Olen 29 ja hän on. Olemme täydellinen pari siinä, kuinka haluamme viettää aikaa yhdessä, kunnioitamme sitä, että jokainen meistä tarvitsee aikaa itselleen, meillä on sama huumorintaju, mutta olen siinä iässä, että haluan löytää mies, jonka voin nähdä tulevan elämän hänen kanssaan.


Ja en ole varma, pystyykö vuosivuotias siihen. Keskustelimme tästä avoimesti, hän sanoi näkevänsä… Lue lisää ». Kuinka kauan olet seurustellut? no, olen 64-vuotias ja mieheni lähti juuri tammikuussa, olin niin umpikujassa ja sydän särkynyt 27 vuoden avioliiton jälkeen.


tutustumassa treffisivustoihin. Aloitin Käytyäni läpi todella huonoja treffejä aloin puhua tälle 27-vuotiaalle. Löysimme sen melko hyvin, teimme videochatin ja puhuimme puhelimessa muutaman kerran. Minusta hän oli niin komea ja erittäin mielenkiintoinen.


Hän on egptian ja hänellä on erittäin seksikäs aksentti. Hän on työnarkomaani ja hyvin omistautunut työlleen. Me … Lue lisää ». Ei ole mitään väärää seurustella nuoremman miehen kanssa. Jumala tietää, mielestäni ikämme ovat päinvastaiset!


Loppujen lopuksi… eikö se todellakin tee jokaisen suhteen kestäväksi? Hän … Lue lisää ». Näen hänet joka päivä, upea persoonallisuus, hauska ja komea. Hän antoi minulle työnumeronsa ja henkilönumeronsa, jotka hän sanoi olevan hänen korvansa vieressä! Tapamallani 23-vuotiaalla on hämmästyttävä kyky saada minut tuntemaan oloni erityiseksi. Hän on harkitsevainen ja ystävällinen. Hän ei ollut koulutettu niin kuin minä. Kokemus, et ai.


Kyllä, hän oli upea. Mutta hän huomautti jatkuvasti, kuinka koulutettu olin, ja hän oli lukion keskeyttäjä. Hän on vanha sielu ja sovimme yhteen niin hyvin. Ikä ei enää haittaa minua. Aluksi kävi niin, kunnes tapasimme ja vietimme aikaa yhdessä.


Asumme alle 3 tunnin erolla ja työskentelen vain 3 päivää viikossa, joten meillä on paljon aikaa yhdessä. Pidämme toisistamme niin paljon ja yhteytemme on paikallaan Fn. Joten jos seurustelet nuoremman miehen kanssa…………pidä se totta. Sitä he haluavat.


Olen etsinyt tätä miestä koko elämäni. Onnea… Lue lisää ». Seurustelin 22 vuotta nuoremman miehen kanssa aluksi ikäero häiritsi minua, mutta ei häntä.


Seurusteltu 19 vuotta nuoremman miehen kanssa. kesti 8 vuotta, mutta pysähdyin ennen kuin hän aikoi viedä työmatkan, enkä halunnut muuttaa. Seurustelu mies 6 vuotta my jr. Näyttää paremmalta. seurustelin nuoremman 8-vuotiaan miehen kanssa. Meillä on nyt 2-vuotias yhteinen, mutta hän on vielä hyvin epäkypsä. hän haluaa vain juhlia koko ajan, mutta hän rakastaa poikaansa.


Jätin hänet muutama kuukausi sitten, nyt olen vasta tavannut toisen miehen ja hän on myös 8 vuotta nuorempi. Olen repeytynyt yrittämisen ja ajanhukkaan pelon välillä. Erosin vuonna, aloin treenata, tunsin itseni hyvältä ja aloitin uuden työn.


Tapasin 20-vuotiaan nuoren miehen töissä, aluksi olimme vain hengailla. Hän harrasti treenaamista, joten se oli meille yhteistä. Vietimme niin paljon aikaa yhdessä ja lopulta aloimme seurustella. Joskus nuorempi kaveri on enemmän seikkailulajeissaan kuin uran rakentamisessa.


Tai ehkä hän keskittyy uraansa, eikä hän ole valmis asettumaan kunnolla. Sinun on selvitettävä, missä hänen päänsä on ja onko hän valmis sellaiseen suhteeseen, jonka haluat. Ei ole mikään salaisuus, että vanhemmat kaverit voivat olla aika tylsiä. Eli todella tylsää. Mutta haluat myös varmistaa, että et valitse nuorempaa miestä vain siksi, että luulet hänen olevan jännittävämpi.


Hän voi olla jännittävä, mutta hän voi myös olla täysin riippumaton ja vailla vakaata perustaa. Ja jos et näytä löytävän miehiä, jotka ovat halukkaita pysymään perässä, saatat joutua menemään nuoremmaksi deittailupooliin. Ole vain varovainen, ettet etsi näitä miehiä, koska tarvitset muutaman jännityksen. Lopulta aiot todennäköisesti haluta miehen, joka on valmis hidastamaan tarpeeksi ollakseen kanssasi. Tai nopeuttaa! Totuus on, että jos hän on nuorempi, se tarkoittaa, että hänellä ei ole ollut aikaa rakentaa muutosvastarintaa.


Muista vain, että riippumatta siitä, kuinka vanha hän on, mies ei halua tuntea, että sinun täytyy muuttaa häntä. Mutta hyvä uutinen on, että jos hän on nuorempi, hän ymmärtää jo olevansa muutoksen tilassa. Hän ei välitä siitä, että häntä ohjataan kohti parempaa itseään.


Toki olisi hienoa, jos kaikki hyväksyisivät valintasi kuin kypsä aikuinen. Mutta valehtelisin, jos en kertoisi sinulle, että joskus ystävistä ja perheestä tulee vihollisiasi tässä tilanteessa. Mutta jos olemme totuudenmukaisia, heillä olisi ongelma jonkin kanssa riippumatta siitä, mikä se oli.


Joskus meillä on vain huono tuuri kasvaa perheessä, joka ei hyväksy valintojamme. Ja älä unohda, että HÄNEN ystävillään ja hänen perheensä voi myös olla ongelma, kun hän seurustelee vanhemman naisen kanssa. Se voi jopa olla vaikeaa ex-miehellesi, jos sinulla on sellainen. Varsinkin jos sinulla on lapsia. Valmistaudu vastustukseen. Ehkä jopa muutama ilkeä kateuden sana. Saatat käydä ylämäkeen taistelua saadaksesi heidät hyväksymään hänet.


Jos olet valmis takaiskuon ja sinulla on voimaa seistä maasi, pystyt käsittelemään sen. Sen ei tarvitse väsyttää sinua tai murskata henkeäsi. Mutta sinun täytyy olla varma päätöksestäsi seurustella nuoremman miehen kanssa. Aion paljastaa tässä hieman henkilökohtaista historiaani: Äitini seurusteli nuoremman miehen kanssa yli 10 vuotta.


Tämä valitettavasti sai hänet muutamaan epäterveelliseen itsetuntoon. Sinä aikana hän sai kasvojenkohotuksen - sellaisen, jota hän ei todellakaan tarvinnut. Myöhemmin, kun suhde ei toiminut, hän seurusteli toisen nuoremman miehen kanssa. Ole aina valppaana, ettei sinua manipuloida tekemään asioita, joita et halua tehdä vain täyttääksesi odotukset. Hänen odotuksensa tai kenenkään muun. Jos suhteenne toimii, sen on oltava realistinen. Ja tämä tarkoittaa, että hänen täytyy tunnistaa missä sinä olet ja missä hän on.


Hei, emme olisi rehellisiä, jos emme tunnustaisi totuutta: nuoret kaverit voivat olla todellinen tornado säkissä. Jos tarvitset makuuhuoneen toimintaa, nuori kaveri on paikka mennä. Puhumattakaan siitä, että voit opettaa hänelle ja kouluttaa häntä miellyttämään sinua parhaiten.


Mikään ei ole aivan samanlaista, kun sinulla on oma nuori, naiivi poikalelu treenattavana. Ja saat myös sivuedun. Hänen kestävyytensä ja innostuksensa voivat olla erittäin virkistäviä.


Varsinkin kun miehet saavuttavat seksuaalisen huippunsa parikymppisenä ja naiset kolmekymppisinä ja nelikymppisinä. Toinen totuus, joka sinun on kohdattava, on, että hänellä ei ehkä ole samaa käsitystä sitoutumisesta. Nuoremmat kaverit haluavat pitää hauskaa, useammin kuin ei. Hei, tämä voi olla hauska sivuseikkailu sinulle. Mutta ymmärrä, että jossain vaiheessa haluat luoda jotain turvallista ja sitoutunutta. Varmista, että hän myös etsii samaa asiaa. Ja et koskaan tiedä, hän saattaa olla se, joka tarvitsee sitoutumisen ensin!


Sinun täytyy ymmärtää, että hänellä tulee olemaan joitain noita nuorempia miehiä ärsyttäviä tapoja. Asioita, joista hän ei ole vielä kasvanut. Olivatpa hänen ominaisuudet mitä tahansa, sinun on hyväksyttävä hänet sellaisena kuin hän on. Jos hänen tapansa ja elämäntapansa saavat sinut hulluksi, saatat haluta etsiä muualta kypsempää miestä. Älä unohda, että hänkin valitsee jostain syystä vanhemman naisen. Sinun pitäisi myös ymmärtää hänen syynsä olla kiinnostunut vanhemmasta naisesta.


Oli syy mikä tahansa, sinun on tiedettävä, mikä se on. Paras tapa tehdä tämä on esittää kysymyksiä. Ota selvää, mikä hänen taustansa on. Varmista, että hän kommunikoi sinulle, mitä hänen tarpeitaan on suhteessa.


Katso, jos haluat tämän todella muuttuvan suhteeksi, älä anna sen tosiasian, että voit houkutella nuorempaa miestä, mennä päähäsi. Ikäero tulee aina olemaan. Tärkeämpää on, että luot suhteesi SYVÄT osat, et pinnallisia osia. Jos saat vain tunnetta itsetuntosi kohottamisesta, sinun on katsottava suhdetta uudelleen.


Ei ole väliä kuinka nuori asenteesi on, tulet eri ajasta. Olet katsonut erilaisia ​​ohjelmia, kuunnellut eri musiikkia, kasvanut eri aikaan lukiossa, katsonut erilaisia ​​elokuvia…. Erot tärkeämpää on se, kuinka käsittelet niitä, kun ne tulevat esiin. Voit käyttää eroja huvin ja yhteyden tai turhautumisen ja katkaisun lähteenä.


Päätös on sinun. Ei ole mikään salaisuus, että epävarmuus voi olla tuhosi. Jos mietit jatkuvasti, kuinka onnistuit saamaan hänen kaltaisensa nuoremman miehen, saatat etsiä jokaista havaittavissa olevaa uhkaa. Loppujen lopuksi, katsotaanpa asia: jos pystyt houkuttelemaan nuoren miehen tällä tavalla, sinulla saattaa olla samanlainen tunnelma myös muiden nuorempien miesten kanssa.


Yksinkertainen tosiasia on, että miehellä on ego. Hänellä on tietty tarve olla oikeassa tietyissä tilanteissa. Jos olet häntä vähän vanhempi, saatat olla hieman "oikeampi" kuin hän pitää. Ja ehkä vähän useammin kuin hän haluaa. Kommunikaatio on jokaisen suhteen akilleen kantapää. Joten siinä olet tasa-arvoisessa asemassa melkein kaikkien muiden suhteiden kanssa. Varmista, että kiinnität huomiota viestintään yhtä paljon kuin mihin tahansa muuhun.


Ja saatat joutua kommunikoimaan ikäerostasi myös silloin tällöin. Varmista, että se ei ole tarttuva kohta tai kipeä aihe kummallekaan teistä.


Saatat huomata, että useimpiin tämän vihjeluettelon kohdista tähän mennessä liittyy tervettä viestintää. Sen pitäisi olla signaali sinulle, että se on yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun on työstettävä parisuhteessasi. Todennäköisesti ainoa alue, jolla varmistetaan, että hän pysyy mukanasi, on älyosasto. Kun kaikki on sanottu ja tehty, kaikella villin apinoiden rakkaudella makuuhuoneessa ei ole väliä, jos ette osaa puhua ja olla yhteydessä toisiinsa.


Varmista, että sinulla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja yhteensopivia asioita, jotka saavat muun suhteen toimimaan. Ja varmista, että tiedät, voitteko pysyä toistenne kanssa keskustelussa. Loppujen lopuksi et voi viettää kaikkea aikaasi makuuhuoneessa. Sinun on varmistettava, että sinulla on myös kaikki muu meneillään.


Käytä aikaa arvioidaksesi todella objektiivisesti, mikä erosi todellisuudessa on. Sinulla saattaa olla IKÄ- tai asenneero. Se voi kestää vain muutaman vuoden, mutta se voi olla valtava asenteen kannalta. Jos olet yli 40-vuotias, on todennäköistä, että olet saavuttamassa hedelmällisyytesi rajan. Joten teidän molempien on oltava samalla sivulla ja samat tavoitteet lasten ja perheen suhteen.


Nuorempi kaveri voi muuttaa mielensä lasten haluamisesta. Ja tietysti sinulla on edelleen mahdollisuus adoptoida, jos olet valmis ottamaan tämän roolin myöhemmin elämässä. tai UUDELLEEN. Älä siis vähättele tätä keskustelussa. Varmista, että keskustelet kovasta kylmästä totuudesta ikäerostasi ja siitä, mitä se merkitsee sinulle vaihtoehtojen kannalta.


Saatat olla pidemmällä urallasi kuin hän. Hän saattaa olla herkkä tuloerolle. Yksinkertainen tosiasia on, että raha on valtava haaste monille pariskunnille. Kuka sen tekee, miten käytät sen ja kaikkea muuta. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin se, että sinusta tuntuu, että löysit etsimäsi - ja toinen henkilö on edelleen hakutilassa.


Tämä voi tapahtua sinulle, jos seurustelet nuoremman miehen kanssa, joka yrittää edelleen "selvittää itseään". Ongelma, joka tulee esiin, kun olet saanut selville kuka olet, on se, että muut ihmiset, jotka eivät ole havainneet tätä, voivat olla sinulle hieman ärsyttäviä. Jos olet tämän kanssa kunnossa ja asenteesi kestää sen, se voi olla hauskaa. Mutta jos ei, voi olla uskomattoman turhauttavaa todistaa - ja kokea. Vaikka hän olisi löytänyt itsensä, hän saattaa olla hämmentynyt siitä, mihin suuntaan hän elämässään on menossa.


Kaikki miehet käyvät läpi hämmennyksen ja pettymyksen ajanjakson. Jos seurustelet miehen kanssa, joka etsii edelleen suuntaa elämälleen ja selvittää, mitä hänen "pitäisi" tehdä, tämä voi turhauttaa sinut. Varmista, että selvität, missä sinun päänsä on oltava, ennen kuin aloitat suhteen hänen kanssaan.


Koska jos teet sen toisin päin, ajat itsesi hulluksi.

No comments:

Post a Comment

Musta deittailu

Musta deittailu Tiedot Myyjä Affinity Apps, LLC, musta deittailu . Rotujen välinen sekaottelu, päivämäärä. com on mustien sinkkujen johtava ...